Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  
Aamulla paistelimme pekonit pohjoisemman Harrijärven partaalla, jossa oli hyvä nuotiopaikka.Aamiaisen jälkeen päätimme lähteä käymään Lujapuolijärvellä, jota vaellusjutuissa oli kehuttu kauniiksi. Reitti Lujapuolijärvelle osoittautui huomattavasti odotuksia helpommaksi ja todella miellyttäväksi. Harrijärven ja Lujapuolijärven välissä oli tasainen hiekkalaakso, jossa poropolut risteilivät. Myös polkujen tekijät olivat tarkkailemassa laidunmailleen tulleita vieraita.

Vain muutaman minuutin kävelyn jälkeen alkoikin Lujapuolijärvi jo siintää syvässä kurussaan:Järven pohjoispäässä on kapea korkea harjanne, jolta järvi avautui pitkittäissuunnassa upeasti.