Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  
Nousu huipulle sujui loivahkoa ja rakatonta nummimaista pohjoisrinnettä myöten helposti. Ylhäältä avautui odotetusti mahtavat näkymät joka suuntaan. Myös sää sattui suosimaan ja näkyvyys oli erinomainen - aina Rastigaissalle ja muille Norjan lumituntureille saakka. Koillisessa päilyi Peltojärvi:Kaakossa näkyi pilvien täplittämä järvimaisema - Verkkojärvi oikealla takimmaisena:
Uuvanamätäs oli löytänyt suojaisan kolon Koarvin tuulenpieksämältä laelta. Taustalla avautui upea näkymä Muotkan sydänosiin.


Koarvikodds (Kuarvikozza, Käyräkynsi)

Koarvikodss on Muotkatunturien alueen korkein tunturi (590 mpy). Koarvin tunturialueeseen kuuluu useita huippuja. Alueen läpi satulalaaksoa myöten kulkee vanha postipolku Tirrosta Karigasniemelle.

Useissa rinnekuruissa oli odotetusti vielä lunta: