Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  

SAARISELKÄÄ kesäkuussa 2001

Kiilopää-Kotaköngäs (Suomujoki) - Rautulampi

 

Hikioja laskee Suomujokeen kuohuvana koskena. Myös Suomujoki on samalla kohtaa yhtä pauhaavaa koskea, Kotaköngästä (kuvassa). Suomujoen vesi on hyvin kirkasta ja syvissäkin suvantopaikoissa näkee pohjan joen koko leveydeltä.

Kotakönkään kohdalla joen yli on tehty helppokulkuinen lankkusilta.

Kotakönkäällä on Suomujoen molemmin puolin luvallinen telttailualue ja tulentekopaikka. Etelärannalta lienee helpompi löytää useampia hyviä telttapaikkoja, sillä alue on tasaista. Tietysti myös polttopuita on käytettävissä, että loput kelot säästyisivät. Etelärannalle oli myös tuotu rakennushirsiä, joten sinne lienee viritteillä "mutterikota" tai vastaava katos, tuskin sentään autiotupa (?).