Vaarallista rakkautta jumalten saarella

Seikkailuja maailmalla -sarjan 7. teos vie Kreetalle, jota jumalten saareksi kutsutaan. Kirja on nuorten dekkari ja matkaseikkailu.

Lue lisää

Hieroglyfien salaisuus - nuorten seikkailukirja Egyptistä

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjassa on julkaistu kuudes teos: Hieroglyfien salaisuus. Kirjan seikkailu vie Egyptiin, jossa Elsa ryhtyy selvittämään tuhansia vuosia vanhan faaraohaudan hieroglyfin arvoitusta. "Faarao Tutankhamon on kuuluisa hänen hautakammiostaan löy

Lue lisää

Nuortenkirja Kielletyn kaupungin aarre

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan viides teos, joka vie Kiinan Pekingiin keisariajan jalanjäljille:

Lue lisää

  

KEVON VAELLUS 24. - 26.6.2002

Vähitellen polku nousee Luomusjärvet halkaisevalle kannakselle, joka on kapealakinen harju - ikään kuin ylösalaisin oleva V-kirjain.

Vasemmalle (luoteiselle) puolelle rinne laskeutuu varsin jyrkkänä suoraan polun vierestä. Ennen Luomusjärveä (Stuorrajavrea) harjun vierellä on muutamia pienempiä lampia.

Harjupolku on välillä hieman kivinen, välillä lähes kivetön hiekkatie. Ei mitään merkittäviä korkeuseroja, joten kevyt ja miellyttävä kulkea ainakin hyvällä säällä. Polkua reunustaa tunturikoivut, joissa järripeipot ahkerasti surauttelivat. Maisemanäkymät ovat todella niin upeat, että on aivan pakko pysähdellä niitä ihailemaan.